Jij wilt toch ook fit worden en blijven tijdens de intelligente Lockdown?

We leven in een bizarre tijd. Het covid-19 virus verspreidt zich in een razendsnel tempo over de wereld. Met verschrikkelijke gevolgen. De ziekenhuizen liggen vol en de kwetsbaarheid van onze samenleving wordt op een harde manier blootgelegd. Veel landen zitten in een ‘lockdown’. De pauzeknop wordt ingedrukt. Dit brengt uitdagingen en kansen met zich mee.

Het is echt lastig om je lichaam gezond en fit te houden als je veel binnen of in de tuin zit. Je beweegt te weinig en de verleiding om de hele dag Netflix te kijken en je lichaam te vervuilen met ongezonde voeding is groot. Daarnaast hebben veel van ons te maken met angst voor het virus. Dit kan de stress systemen activeren. En …als we lange tijd binnen zitten worden we geconfronteerd met onszelf. We worden onrustig en er kunnen irritaties opkomen. Ja, niets doen is een echte uitdaging voor de westerse mens.

Maar tegelijkertijd kunnen we ook iets van deze periode leren. De pauzeknop wordt even ingedrukt. De wereld komt tot rust en we krijgen het fantastische geschenk: TIJD

Een periode van aandacht voor de dingen waar het echt om draait in het leven, zoals je gezondheid en het verbinden met de mensen die je liefhebt. We gaan terug naar de basis zonder afleiding en ruis.

Wij willen je daarom iets geven om te werken aan misschien wel het belangrijkste in het leven: je eigen gezondheid en vitaliteit. Wij hebben een online traject in elkaar gezet voor jou!

Het vitaliteitstraject bestaat uit 6 pijlers: BEWEGING, ADEMHALING, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS en VOEDING.

Wij willen je tijdens deze periode inzicht geven in de werkingsmechanismen van je lichaam en brein zodat jij kan leren en ervaren hoe je op een gezonde manier met je lichaam kunt omgaan. Hierdoor word je veerkrachtiger, zodat je lichamelijke uitdagingen in de toekomst beter kunt opvangen.

Praktische info:

 

  • Het online vitaliteitstraject duurt 8 weken.
  • Elke week heeft een eigen thema waarmee je aan de slag gaat.
  • Iedere week bevat een workout die je thuis kan doen.
  • Bij deelname aan het vitaliteitstraject krijg je een persoonlijke login voor de website. Hier vind je elke week informatieve video’s met interessante achtergrondinformatie, workouts, tools en tips.
mindset

Hoe gaat ons vitaliteitstraject in zijn werk?

Stap 1. Maak de beslissing om te investeren in je gezondheid tijdens deze periode

Alles begint met het maken van de juiste keuzes. Maak de juiste beslissing om te investeren in je gezondheid, juist in deze periode. Meld jezelf aan. Je ontvangt een bevestiging in je inbox.

Stap 2. Ontvang je persoonlijke login

Na het aanmelden voor jouw vitaliteitstraject ontvang je jouw persoonlijke login waarmee je de unieke video’s kunt bekijken. Per week worden er nieuwe video’s ‘unlocked’.

 

Stap 3. Deelnemen aan jouw vitaliteitstraject

Het 8 weken durende vitaliteitstraject gaat deze periode een nieuwe dimensie geven. Je traint namelijk 2 keer per week thuis met ons mee. Elke week heeft een ander thema en dus ook een andere workout. Je gaat naast fysiek trainen ook leren en ervaren hoe je op een gezonde manier met je lichaam om kunt gaan. We leren je hoe je je fysieke en mentale gezondheid een boost kunt geven.

.

Stap 4. Blijven doen!

Ook nadat de intelligente lockdown is opgeheven moet je een keuze maken. Val je terug in de oude gewoontes of kies je ervoor om deze nieuwe leefstijl te integreren in jouw leven. Je hebt na deze 8 weken de kennis en ervaring om dit te doen. Nu is het alleen een kwestie van volhouden.

Start nu jouw uniek vitaliteitstraject!

Vitality BASIS

ZOMERDEAL

Volledig online

8 home workouts

Meer dan 20 unieke video's

Sportcenter Vitality werkboek

BEWEGING, ADEMHALING, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS, VOEDING (basis)

Een unieke ervaring die je leven gaat veranderen!

MELD JE NU AAN EN START METEEN!

€6,25 per week

Vitality Business

Speciaal programma voor ondernemers die meer uit zichzelf en het bedrijf willen halen. 8 weken lang word je persoonlijk begeleid hierin door één van onze coaches.

8 home workouts

Meer dan 20 unieke video's

Sportcenter Vitality werkboek

BEWEGING, ADEMHALING, SLAAP, IMMUUNSYSTEEM, STRESS, VOEDING (uitgebreid)

Een unieke ervaring waardoor je leiderschap zowel persoonlijk als zakelijk een boost krijgt!

MELD JE NU AAN EN START METEEN!

€42,50 per week